Appartementen

Appartement 1

Tweepersoonsappartement van 28 m2 met uitzicht op het bos. Een fijne en lichte zitruimte met daarbij de keuken. Er is een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kledingkast. Aangrenzend aan de slaapkamer is de badkamer, met douche, wastafel en toilet.

Appartement 2

Twee-/driepersoonsappartement van 35 m2 met uitzicht op het bos. Een fijne en lichte zitruimte met daarbij de keuken. Er is een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kledingkast. Er is een extra eenpersoonsbed in dit appartement beschikbaar. Aangrenzend aan de slaapkamer is de badkamer, met douche, wastafel en toilet.

Appartement 3

Vierpersoonsappartement van 50 m2 met uitzicht op het bos en Luxemburg. Een aparte privé hal met aan de ene kant een ruime en lichte zitruimte met keuken. Aan de andere kant van de hal een slaapkamer met tweepersoonsbed, extra wastafel en kledingkast. Aangrenzend aan deze slaapkamer de tweede slaapkamer ook met tweepersoonsbed en kledingkast. Deze slaapkamer heeft een mooi ruim balkon met uitzicht op Luxemburg en de rivier. Aangrenzend aan de slaapkamer de badkamer met douche, wastafel en toilet.

Alle appartementen zijn  onder andere voorzien van:

Magnetron & oven

Waterkoker & koffiezetapparaat

WiFi & TV (satelliet)

Er is een 4e appartement. Deze is voor 2 tot max. 4 personen. Het appartement heeft een woonkamer met groot balkon, slaapbank, complete keuken, woonkamer, douche met toilet. (op aanvraag)

Wij verzorgen ook graag ontbijt of in overleg uw avondeten. Geef dan aan waar u van houdt en vraag naar onze prijzen.

Aankomst: tussen 15.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom in uw appartement. U kunt alvast eerder terecht in onze ontmoetingsruimte.

Vertrek: uiterlijk 10.00 uur